DRE Interieur·Ontwerp
Het gezicht van DRE

Het gezicht van DRE

Eline De Roose

 

Ik ben Eline en trotse bezieler en zaakvoerster van DRE Interieur · Ontwerp. 

 

 

Interieurs ontwerpen betekent voor mij

… mensen helpen 

… dromen in een doordacht plan omzetten

… creëren van een persoonlijk interieur

… materialen en gebouwen voelen en beleven

… samenwerken met partners die iets moois willen maken

 

 

 

Ik combineer mijn analytisch en perfectionistische geest met mijn creatief hart om mensen te helpen met hun interieurdromen. Mijn hoofd en geest is jaren getraind in het aanpakken van projecten voor klanten op een gestructureerde manier als project & product manager na een opleiding Ingenieur Materiaalkunde. Mijn creatief hart vond zijn weg  na de bijkomende opleiding tot Interieurvormgever. 

 

Waw… mijn wereld ging open! Dit is een combo van ‘hart en geest’ die me uitdaagt en met blijdschap vervult telkens als ik een interieur tot leven zie komen in een ontwerp. Je voelt het gewoon als de puzzel begint te passen, magisch is het!

 

Dankbaar ben ik voor mijn pad dat me tot hier bracht en ieder die me hierin bijstaat. Ik omring me met een levendig nieuw-samengesteld gezin, samen met mijn lieve en fantastische partner Koen proberen wij onze kinderen op te voeden tot welgemanierde mensjes en hen bijstaan in hun opgroeien, met de nodige ‘moetjes’, ‘magjes’ en ‘vind-ik-leukjes’.  

 

 

Ik ben te vinden in de ruime regio Torhout – Brugge – Aalter (Ursel), waar ik woon en leef. Daarnaast vind je me ook vaak aan de kust, waar ik nieuwbouwprojecten manage bij Strux, in een mens- en samenwerkingsgerichte bouwomgeving.

  

Iemands project helpen vormgeven tot een prachtig geheel, dat is waar ik het voor doe en van geniet onderweg!